ONZE DIENSTEN & PROCESSEN Inzameling, verwerking, telemetrie en analyses

Het is van belang dat afval (zoals afgewerkte olie) regelmatig en veilig wordt afgevoerd, zodat een schone en veilige werkomgeving wordt gewaarborgd. Een gezonde bedrijfsvoering verlangt dat dit gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten en met de garantie dat het afval op een milieuverantwoorde wijze wordt verwerkt. Daarom streven wij ernaar onze diensten voortdurend te verbeteren, zodat we kunnen blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten

Bovendien is GS-Recycling Nederland gespecialiseerd in de inzameling van vloeibare gevaarlijke afvalstoffen. Daarnaast staan wij hierbij garant voor hoogwaardig hergebruik van jouw afvalstoffen in onze eigen verwerkingsinstallaties.

Wij leveren je hierbij de volgende service:

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie, inzameling en verwerking van afvalstoffen. diensten en processen
 • online, per e-mail of telefonisch je  inzamelopdracht aanmelden
 • leveren van telemetrie voor uitlezen tankinhoud op afstand
 • streeftermijn inzameling uiterlijk 10 werkdagen na aanmelding
 • inzameling in heel Nederland
 • inzameling, met gecompartimenteerde tankauto's, van meerdere afvalstoffen in één bezoek mogelijk

Daarnaast kunnen wij ook de analyses van afvalstoffen verzorgen in het gecertificeerde laboratorium binnen de KS-Groep.

Wet en regelgeving ten aanzien van afvalbeheer wordt regelmatig aangescherpt. Vooral de afvalstoffen die vallen onder de noemer 'gevaarlijk afval' vereisen ten aanzien van milieuwet- en regelgeving, handling en verwerking specialistische kennis. GS-Recycling Nederland beschikt over deze kennis en de nodige vergunningen om uw inzamelopdrachten uit te kunnen voeren.

Onze diensten zijn gefocust op de inzameling en verwerking van afgewerkte olie, waarbij we streven naar een milieuvriendelijke herverwerking ervan in onze geavanceerde faciliteiten. Echter, kunnen wij alle afgewerkte vloeistoffen in een stop inzamelen. Dit kan omdat onze tankauto’s voor iedere afvalstof een aparte kamer hebben zodat deze netjes gescheiden blijven voor hoogwaardige verwerking.

veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.