afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie, inzameling en verwerking van afvalstoffen. diensten en processen
AFGEWERKTE OLIE / AFVALOLIE

Het kan zijn dat je bedrijf afgewerkte olie (ook wel vuile olie, oude olie, aflaatolie of afvalolie genoemd) produceert en dan moet dit op de juiste manier worden afgevoerd. Afgewerkte olie is een verzamelnaam voor gebruikte motorolie, smeerolie, isoleerolie, transformatorolie en systeemolie. GS-Recycling Nederland kan deze afgewerkte olie bij je inzamelen.

Na de inzameling zorgt GS-Recycling Nederland ervoor de afgewerkte olie voor een milieuvriendelijke verwerking op onze locatie in Sonsbeck (D). Het proces van recycling begint met het filteren van de afgewerkte olie om eventueel sediment te verwijderen. Hierna wordt de afgewerkte olie geraffineerd door middel van destillatie. Met dit proces worden onder andere basisolie en (industriële) brandstoffen geproduceerd. Van de basisolie wordt weer (motor) smeerolie gemaakt. Als het raffinageproces klaar is blijft er ongeveer 5% water over, na zuivering in onze eigen biologische waterzuivering is dit net zo schoon als het oppervlakte water.

De wetten rondom (gevaarlijk) afval verschilt voor particulieren en bedrijven. Als particulier mag je bijvoorbeeld kleine hoeveelheden oude olie naar de gemeentelijke milieustraat brengen. Als bedrijf moet je de afgewerkte olie laten afvoeren door een erkend inzamelaar. GS-Recycling Nederland is erkend inzamelaar voor afgewerkte olie. Afgifte aan een erkende inzamelaar is belangrijk om te voorkomen dat de afgewerkte olie in het milieu terechtkomt en schade veroorzaakt aan de natuur en onze gezondheid.

Kies daarom voor een veilige en milieuvriendelijke afvoer van jouw afgewerkte olie en schakel GS-Recycling Nederland in.

Wij zorgen ervoor dat je afvalolie op de juiste manier wordt afgevoerd en gerecycled, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten en daarbij jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst kunt vergroten.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie. koelvloeistof glycol of een glycol-watermengsel
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.