BRANDSTOFRESTEN

Het kan zijn dat je bedrijf brandstofresten produceert, dit gevaarlijke afval kan GS-Recycling voor jou afvoeren. Brandstof wordt gebruikt om voertuigen en machines met brandstofmotoren aan te drijven. Brandstofresten ontstaan door het leegpompen van de tank naar aanleiding van bijvoorbeeld verkeerd tanken of reparatiewerkzaamheden aan de tank. Het bevat schadelijke stoffen en moet op de juiste manier worden afgevoerd om het milieu te beschermen.

GS-Recycling Nederland kan de oude diesel of benzine bij jouw bedrijf afvoeren en zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking op onze locatie in Sonsbeck (DE). Het proces van recycling begint met filteren om eventueel sediment te verwijderen. Hierna worden de brandstofresten gedestilleerd waardoor de diesel en benzine van het water worden gescheiden. Het water zuiveren wij in onze eigen biologische waterzuivering in Wesel totdat het net zo schoon is als het oppervlakte water.

De wetten rondom (gevaarlijk) afval verschillen voor particulieren en bedrijven. Als particulier mag je bijvoorbeeld kleine hoeveelheden brandstofresten naar de gemeentelijke milieustraat brengen. Als bedrijf moet je de brandstofresten laten afvoeren door een erkend inzamelaar. GS-Recycling Nederland is erkend inzamelaar voor brandstofresten. Afgifte aan een erkende inzamelaar is belangrijk om te voorkomen dat gevaarlijk afval in het milieu terechtkomt en schade veroorzaakt aan de natuur en onze gezondheid.

GS-Recycling kan jouw brandstofresten voor een zeer gunstig tarief afvoeren. Dit kan door middel van een moderne vloot tankwagens met gescheiden compartimenten. Dit stelt ons in staat om diverse afvalstoffen tegelijkertijd in te zamelen. Indien jij het afvoeren van jouw brandstofresten bij ons combineert met jou afgewerkte olie kunnen wij jou zelfs een vergoeding aanbieden.

Kies daarom voor een veilige en milieuvriendelijke afvoer van jouw brandstofresten en schakel GS-Recycling Nederland in.

Wij zorgen ervoor dat jouw gevaarlijke afval op de juiste manier wordt afgevoerd en gerecycled, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten en daarbij jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst kunt vergroten.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie. koelvloeistof glycol of een glycol-watermengsel
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.