AFGEWERKTE REMVLOEISTOF

Het kan zijn dat je bedrijf afgewerkte of oude remvloeistof of remolie (zoals polyethyleen glycolether) produceert. Dit moet hetzelfde als ander gevaarlijk afval worden afgevoerd. Remvloeistof is vloeistof die wordt gebruikt in voertuigen met hydraulische remmen, zoals personen auto’s. De vloeistof kan na verloop van tijd verontreinigd raken met water (remvloeistof trekt water aan) en sediment, waardoor het niet langer effectief is en moet worden vervangen.

GS-Recycling Nederland kan de afgewerkte remvloeistof bij je bedrijf inzamelen en zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking op onze locatie in Sonsbeck (D). De meeste remvloeistof is op polyethyleen glycolether, daarom kan GS-Recycling alleen dit type remolie verwerken. Het proces van recycling begint met het verwijderen van sediment, waarna de remvloeistof wordt gedestilleerd om vluchtige delen en water te verwijderen. Vervolgens produceren wij weer een remvloeistof die aan DoT-4 specificaties voor remvloeistof voldoet.

Doordat de wetten rondom (gevaarlijk) afval verschillen voor particulieren en bedrijven is het belangrijk om deze verschillen duidelijk te hebben. Als particulier mag je bijvoorbeeld kleine hoeveelheden oude remvloeistof naar de gemeentelijke milieustraat brengen. Als bedrijf moet je de oude remvloeistof laten afvoeren door een erkend inzamelaar, zoals GS-Recycling Nederland. Afgifte aan een erkende inzamelaar is belangrijk om te voorkomen dat de afgewerkte remvloeistof in het milieu terechtkomt en schade veroorzaakt aan de natuur en onze gezondheid. Bovendien kan GS-Recycling de inzameling van oude koelvloeistof financieel gunstig aanbieden, omdat wij dit tegelijk met andere afvalstromen in kunnen zamelen.

Kies daarom voor een veilige en milieuvriendelijke afvoer van jouw afgewerkte remvloeistof en schakel GS-Recycling Nederland in.

Wij zorgen ervoor dat je afgewerkte remvloeistof op de juiste manier wordt afgevoerd en gerecycled, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten en daarbij jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst kunt vergroten.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie. koelvloeistof glycol of een glycol-watermengsel
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.