GS-Recycling NederlandDé inzamelaar en verwerker van afgewerkte olie en afvalolie

GS-Recycling Nederland is dé specialist voor de inzameling en verwerking van afvalstoffen uit de industrie en automobielbranche. Dit doen wij al sinds 2010 door heel Nederland. Hierbij kunnen onze klanten er vanuit gaan dat zij zeer aantrekkelijke tarieven ontvangen. Op dit moment ontvangen zij, afhankelijk van de ingezamelde hoeveelheid, een vergoeding voor de afgewerkte olie.

Naast de afgewerkte olie (ook wel: afval olie, oude olie, verlopen olie of afgelopen olie) kunnen wij ook transformator-/isoleerolie, koelvloeistof, remvloeistof en brandstofresten inzamelen. Dit kunnen wij tijdens één stop verzorgen, wat voor u gemak én logistiek voordeel betekent. Hierdoor wordt de besparing op uw afvalkosten nog groter.

Wij kunnen aantrekkelijke tarieven aanbieden, omdat wij de ingezamelde afvalstoffen in een eigen raffinaderij verwerken tot hoogwaardige producten. Bij deze activiteiten staan de service naar onze klanten en de milieuverantwoorde verwerking van de afvalstoffen voorop. GS-Recycling Nederland beschikt uiteraard over alle benodigde vergunningen en is bovendien ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd.

 

Ontstaan GS-Recycling Nederland:

De oorsprong van GS-Recycling Nederland ligt bij de Duitse KS-Recycling GmbH in Sonsbeck. KS-Recycling heeft zich de afgelopen 55 jaar bewezen als betrouwbare specialist in afvalinzameling en –verwerking voor de industrie en automobielbranche. Hoofdactiviteiten zijn het inzamelen en het regenereren van afgewerkte olie en andere vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in eigen recyclingplants. Zowel GS-Recycling Nederland als KS-Recycling GmbH zijn onderdeel van de KSR Group

inzameling en verwerking van afvalstoffen, afvalolie, afgewerkte olie, oud olie over ons inzamelen en verwerken

Recycling loont; voor een circulaire economie en jouw bedrijfsvoering

Van jouw oude olie en andere afvalstoffen produceren wij weer hoogwaardige producten die worden gebruikt in diverse industrieën. Dit is mogelijk door onze innovatieve recyclingprocessen. Inzameling en verwerking door GS-Recycling Nederland draagt bij aan de circulaire economie en een positieve bedrijfsvoering

over ons gs-recycling inzamelen en verwerken van afgewerkte olie afval olie aflaatolie oude olie
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.