DE KSR GROUPAfvalinzameling en -recycling zonder zorgen voor jou en het milieu

De KSR Group, opgericht in 1965 als inzamelaar voor afgewerkte olie, beschikt over state-of-the-art recyclinginstallaties en laboratoriuma voor de inzameling en recycling van gevaarlijke afvalstoffen. Op onze locatie in Sonsbeck, in Noordrijn-Westfalen Duistland, doen onze gespecialiseerde medewerkers hun uiterste best om afval en residuen in overeenstemming met ecologische en economische duurzaamheid in te zamelen en te recyclen, met als doel “zero-emission”.

We stimuleren de verdere ontwikkeling van ons duurzaam handelen, die de drijfveer is van zowel de medewerkers het managementsysteem en procesoptimalisatie.

De KSR Group bestaat uit vier deelgebieden:

ksr group , ksr-group afgewerkte olie afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie.

KSR Group

ksr group , olie

GS-Recycling Nederland

Inzameling in Nederland

GS Logistic, ksr-group, ksr group, afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie.

KS-Recycling GmbH

Recyclingplant

ksr group, olie, afvalolie, oude olie, verlopen olie, GS Logistic

KS-Logistic GmbH

Transportbedrijf

ksr group, GS Logistic

GSR GmbH

Biologische waterzuivering

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie.

Onze activiteiten:

 • Inzameling van vloeibare afvalstoffen
  • Afgewerkte (minerale en synthetische) oliën
  • Koelvloeistof
  • Remvloeistof
  • Brandstofresten
 • Recycling van olie-gerelateerde vloeistoffen in groepseigen recyclingplants
 • Productie en distributie van olie-gerelateerde producten
 • Waterzuivering in onze eigen waterzuivering
 • Monstername
 • Analyse in ons geaccrediteerde laboratorium
 • Afvalbalansen

Haal alles eruit Met High-Tech-Recycling

ksr_icon_04

Onze recyclingplants zijn erop gericht afval om te zetten in recyclebare en vermarktbare producten om te zetten. Onze innovatieve proces en techniekmaakt het mogelijk basis-, smeer-, flux- en stookoliën en oplosmiddelen terug te winnen. Duurzaam handelen staat hierbij voorop. Onvermijdelijke afvalstoffen die bij de verwerking en productie vrijkomen, zoals afvalwater en sediment, worden weer verantwoord verwerkt.

Onze collega’s maken het mogelijk

Het succes van de KSR Group begint bij onze mensen. Onze 120 collega’s beschikken over de juiste kwalificatie, zijn betrokkenheid, inventief en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat maakt hen ons meest waardevolle kapitaal.

Om ook in de toekomst (afval)technisch up-to-date te zijn en onze klanten de best mogelijke inzamel- en verwerkingsconcepten te kunnen aanbieden, doen onze collega’s dagelijks nieuwe kennis op. Zo zijn wij voorbereid op nieuwe uitdagingen.

ksr_textkasten_karriere
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.