TRANSFORMATOROLIE

Het kan zijn dat je bedrijf oude olie voor isolatie en warmteoverdracht of kortweg transformatorolie produceert, GS-Recycling kan dit voor jou afvoeren. Transformatorolie is een isolerend medium in transformatoren en helpt elektrische radiatoren met de warmteoverdracht. De olie bevat vaak schadelijke stoffen en vereist een correcte afvoer om het milieu te beschermen.

GS-Recycling Nederland kan de afgewerkte transformatorolie bij jouw bedrijf inzamelen en zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking op onze locatie in Sonsbeck (DE). Het recyclingsproces begint door de transformatorolie te filteren om eventueel sediment te verwijderen. Hierna wordt de afgewerkte transformatorolie gedestilleerd en produceren wij een spindelolie. Na het raffinageproces blijft er ca.1% water over, dat na zuivering in onze eigen biologische waterzuivering net zo schoon is als het oppervlaktewater.

De wetten rondom (gevaarlijk) afval verschillen voor particulieren en bedrijven. Als particulier mag je bijvoorbeeld kleine hoeveelheden oude olie voor isolatie en warmteoverdracht naar de gemeentelijke milieustraat brengen. Bedrijven moeten dit laten afvoeren door een erkend inzamelaar. GS-Recycling Nederland is erkend inzamelaar voor deze olie. Afgifte aan een erkende inzamelaar is belangrijk om te voorkomen dat de afgewerkte olie in het milieu terechtkomt en schade veroorzaakt aan de natuur en onze gezondheid.

GS-Recycling kan jouw oude transformator olie voor een zeer gunstig tarief afvoeren. Dit kan door middel van een moderne vloot tankwagens met gescheiden compartimenten. Dit stelt ons in staat om diverse afvalstoffen tegelijkertijd in te zamelen. Indien jij het afvoeren van jouw transformatorolie bij ons combineert met jouw afgewerkte olie kunnen wij jou zelfs een vergoeding aanbieden.

Kies daarom voor een veilige en milieuvriendelijke afvoer van jouw oude isoleer- / transformatorolie en schakel GS-Recycling Nederland in.

Wij zorgen ervoor dat we jouw isoleer- / transformatorolie op de juiste manier afvoeren en recyclen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten en daarbij jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst kunt vergroten.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie. koelvloeistof glycol of een glycol-watermengsel
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.