TRANSFORMATOROLIE

Het kan zijn dat je bedrijf oude olie voor isolatie en warmteoverdracht of kortweg transformatorolie produceert die als afval moet worden afgevoerd. Transformatorolie is een vloeistof die wordt gebruikt in transformatoren als isolerend medium en in elektrische radiatoren voor warmteoverdracht. Het bevat vaak schadelijke stoffen en moet op de juiste manier worden afgevoerd om het milieu te beschermen.

GS-Recycling Nederland kan de afgewerkte transformatorolie bij je bedrijf inzamelen en zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking op onze locatie in Sonsbeck (DE). Het proces van recycling begint met het filteren van de transformatorolie om eventueel sediment te verwijderen. Hierna wordt de afgewerkte transformatorolie gedestilleerd en produceren wij een spindelolie. Na het raffinageproces blijft er ca.1% water over, na zuivering in onze eigen biologische waterzuivering is dit net zo schoon als het oppervlaktewater.

De wetten rondom (gevaarlijk) afval verschilt voor particulieren en bedrijven. Als particulier mag je bijvoorbeeld kleine hoeveelheden oude olie voor isolatie en warmteoverdracht naar de gemeentelijke milieustraat brengen. Als bedrijf moet je dit laten afvoeren door een erkend inzamelaar. GS-Recycling Nederland is erkend inzamelaar voor deze olie. Afgifte aan een erkende inzamelaar is belangrijk om te voorkomen dat de afgewerkte olie in het milieu terechtkomt en schade veroorzaakt aan de natuur en onze gezondheid.

Kies daarom voor een veilige en milieuvriendelijke afvoer van jouw oude isoleer- / transformatorolie en schakel GS-Recycling Nederland in.

Wij zorgen ervoor dat je isoleer- / transformatorolie op de juiste manier wordt afgevoerd en gerecycled, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten en daarbij jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst kunt vergroten.

ksr_icon_fullservice
ksr_icon_cta

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

  Offerte aanvragen

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

   Inzamelopdracht doorgeven

   Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

   Afvalstof

   Euralcode

   Hoeveelheid

   Eenheid

   Afgewerkte olie

   130208*

   Ltr.

   Remvloeistof

   160113*

   Ltr.

   Koelvloeistof

   160114*

   Ltr.

   Brandstofresten

   130703*

   Ltr.

   Isoleer- / Transformatorolie

   130307*

   Ltr.

   Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

   130110*

   Ltr.

   Synthetische hydraulische olie

   130111*

   Ltr.

   Overige hydraulische olie

   130113*

   Ltr.

   Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.