Hartelijk welkom

In Nederland zijn wij jouw partner voor duurzame inzameling en recycling van afgewerkte olie, afvalolie en overige vloeistoffen uit de industrie en automobielsector.

De KSR Group, waartoe GS-Recycling Nederland toe behoort, combineert de hoogste economische, ecologische en sociale normen. GS-Recycling Nederland speelt als partner in de afvalinzameling en -verwerking een belangrijke rol voor de maatschappelijke beeldvorming van veel bedrijven. Wie met ons samenwerkt, speelt in de Eredivisie als het gaat om afvalbeheer, van afgewerkte olie inzameling tot en met recycling.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie.

GS-Recycling Nederland: one stop shop voor vloeistoffen.

Je kunt afgewerkte olie, afvalolie en overige afvalvloeistoffen in een stop door ons laten ophalen. Onze tankauto’s hebben voor iedere afvalstof een aparte kamer zodat deze netjes gescheiden blijven voor hoogwaardige verwerking.

afgewerkte olie inzamelen, afval olie, afvalolie, olie verwerken, olie recyclen, gs-recycling, gsrecycling, gsr, recycling, ophalen, koelvloeistof, remvloeistof, brandstofresten, Isoleerolie, Transformatorolie, verlopen olie. koelvloeistof glycol of een glycol-watermengsel
ksr_textkasten_bild

Wie met ons zorgt voor goede afvalverwerking, zorgt voor het milieu. En voor zijn bedrijf.

Grondstoffen besparen en ecologisch afvalbeheer is vandaag de dag een belangrijk onderdeel van een moderne bedrijfsvoering. Daarnaast is het een fundamenteel uitgangspunt om niet alleen te voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook om dagelijks duurzaam en verantwoord te handelen in het belang van het milieu.

Recycling loont; voor een circulaire economie en jouw bedrijfsvoering

Van jouw oude olie en andere afvalstoffen produceren wij weer hoogwaardige producten die worden gebruikt in diverse industrieën. Dit is mogelijk door onze innovatieve recyclingprocessen. Inzameling en verwerking door GS-Recycling Nederland draagt bij aan de circulaire economie en een positieve bedrijfsvoering

over ons gs-recycling inzamelen en verwerken van afgewerkte olie afval olie aflaatolie oude olie
veelgestelde-vragen, vragen, contact, olie, afgewerkte, afval, afvalolie, oude

Wat kunnen we voor je doen?
We adviseren je graag.

Bel of schrijf ons.
Wij staan voor je klaar!

    Offerte aanvragen

    Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.

      Inzamelopdracht doorgeven

      Indien je nog geen klant bij ons bent, vraag dan HIER een offerte aan.

      Afvalstof

      Euralcode

      Hoeveelheid

      Eenheid

      Afgewerkte olie

      130208*

      Ltr.

      Remvloeistof

      160113*

      Ltr.

      Koelvloeistof

      160114*

      Ltr.

      Brandstofresten

      130703*

      Ltr.

      Isoleer- / Transformatorolie

      130307*

      Ltr.

      Niet-gechloreerde minerale hydraulische olie

      130110*

      Ltr.

      Synthetische hydraulische olie

      130111*

      Ltr.

      Overige hydraulische olie

      130113*

      Ltr.

      Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens zoals vermeld op het aanvraagformulier worden verzameld en verwerkt om mijn aanvraag te beantwoorden. De gegevens worden versleuteld verzonden en niet doorgegeven aan derden.


      Warning: Undefined array key 0 in /var/www/gca7/htdocs/gsrweb/wp-content/plugins/revslider/includes/functions.class.php on line 1293

      Warning: Undefined array key 0 in /var/www/gca7/htdocs/gsrweb/wp-content/plugins/revslider/includes/functions.class.php on line 1297